2010. december 28., kedd

Ne ítélkezz! - 2. rész

Elkeseredetten és szótlanul ült egész úton, a szíve mélyén mégis örült Márk jelenlétének. Még magának sem merte beismerni, de jobban érezte magát, ha a férfi a közelében volt, még úgy is, hogy nem mutathatta ki az érzéseit.


Hirtelen másik tanára jelent meg abban a kocsiban, ahol a diákok nagy része utazott.


- Gyerekek, egy kis programváltozás történet. Amint megérkezünk a szállodába, mindenki elfoglalhatja majd a számára kijelölt szobát. Viszont csak fél órátok lesz a csomagolásra, mivel a barlanghoz csak idegenvezetővel lehet felmenni, aki csak ma ér rá. Tíz perc múlva leszállunk, és addig szeretném elmondani a szobabeosztást. – A tanárnő sorolni kezdte a szobaszámokat és a neveket, majd legutoljára Daniellához fordult. – Nagyon sajnálom, de sajnos te egyedül leszel, mivel a másik lány lemondta az utat. Egyébként a szobád a tizenegyes, közvetlenül a tanár úré mellett. Ha valamire szükséged lesz, biztos szólhatsz neki is.


Daniella nem bírt megszólalni a meglepettségtől, és azon töprengett, miért esküdtek össze ellene az égiek. Tény, hogy szerette a férfit a közelében tudni, még jobban örült volna annak, ha egy távolabbi szobába kerül. Már előre látta, hogy egész végig csak az fog a fejében járni, hogy csak egy fal választja el a szeretett férfitől, mégsem tehet semmit. Arra nem is emlékezett, hogy hogyan szállt le a vonatról, és jutott el a szobájáig – ahova a legszívesebben bezárkózott volna – csak arra lett figyelmes, hogy egyik osztálytársa kopogtat az ajtón.


- Daniella, nem jössz? Két perc és indulunk.


Mire a lány leért az aulába, már az egész csoport indulásra készen állt az idegenvezetővel együtt. És amint elindultak, a nő elkezdett mesélni a park és a barlang történetéről, és be nem állt a szája egészen addig, míg fel nem értek. Az út csak körülbelül félórás volt, a csapat mégis lihegve ért el a barlanghoz, ahol a kísérőjük újabb történetbe fogott. Daniella már nagyon unta ezt, ezért úgy döntött, hogy körülnéz inkább a barlangban, ami inkább hasonlított sziklarepedéshez, mint barlanghoz. Bent sötét volt, alig lehetett valamit látni, csak egy kevéske fény szűrődött be ahhoz a részhez, ahova a lány ment. Távol akart lenni mindenkitől, de különösen Márktól. Nagyon hosszú lesz ez a pár nap, gondolta, ám ekkor beleüközött valakibe.


- Elnézést, nem vettem észre, hogy… - Daniellában benn akadt a szó, amikor felnézett, és meglátta, hogy ki áll előtte.


- Semmi gond, Daniella. Én voltam figyelmetlen. – Márk érezte, hogy valami nincs rendben, mivel arra vágyott, hogy megcsókolja a lányt.


Egy ideig csak álltak, és próbáltak egymás szeméből kiolvasni valamit. Egyikük sem tudta, mi fog következni, de érezték a feszültséget. Márk kereste a szavakat, amellyel végre elmehet a lány közeléből, ám nem találta. Gondolatai csak Daniella szépsége körül jártak. A gyönyörű, igéző szemei és a csábító ajkai körül. Márk tudta, hogy még csak gondolnia sem szabad erre, hiszen a tanítványáról van szó. Ám nem bírt ellenállni a kísértésnek. Ajkait finoman Danielláéhoz érintette. A lány először meglepettséget érzett, ami hamar átadta helyét a vágynak. Márk gyengéden csókolta meg, amitől ő majd elolvadt a karjai között. Amikor Márk egy pillanatra hátrébb húzódott, hogy Daniella szemébe nézhessen, meglepődött, hogy a saját érzéseit látja visszatükröződni.


- Kovács tanár úr? – süvített bele hirtelen a néma csendbe az idegenvezető hangja, mire Daniella hirtelen hátrálni kezdett Márk karjai közül, majd kiszaladt a barlangból. Még hallotta, amint az idegenvezető közli, hogy már nagyon aggódott amiatt, hogy a tanár úr eltévedt a barlangban, és már vissza kell indulniuk.

Ám azt, hogy mi történt ezután Daniella nem várta meg, hanem elindult vissza a szállodába. Nem érdekelte, hogy mit fognak szólni a barátai vagy a tanárnője, csak távolt akart kerülni Márktól. Nem értette, mi volt ez az egész, miért csókolta meg a férfi. Össze volt zavarodva, és nem talált semmi értelmes magyarázatot a férfi viselkedésére. Az teljes képtelenség, hogy Márk bármit is érezzen irántam, gondolta magában a lány, és közben visszaért a szállodához. A szobájához érve magára zárta az ajtót, és nagyon örült annak, hogy nem kell senkivel sem megosztoznia rajta. Viszont a magány sem oldott meg a problémáját. Hiába töprengett órákon át, mindig csak arra a megállapításra jutott, hogy a férfi biztos csak véletlenül csókolta meg, a pillanat hevében, és közben nem is érzett semmit.


- Felesleg hiú ábrándokat szőnöm – mondta magának Daniella fennhangon, és úgy döntött, hogy a friss levegő jót tenne neki, ezért felvette a köntösét, kilépett a folyosóra, majd a terasz felé indult.

4 megjegyzés:

Nica írta...

Szia :D Hát ez valami nagyon jó lett :D Szerintem tök jók együtt ( a korkülömbség ellenére is) Nagyon várom a kövi fejit :D
Puszi: Nica

Névtelen írta...

Szia!
Daniella még így sem úszhatja emg adolgot és abarlangi csók tyűha leesett az állam vajon mi lesz főleg ha véletlenül összefut Márkkal????
Nagyon izgalmas ahogy leírod az érzéseket!!
Melinda

Nika:) írta...

Szia!
Jajh nagyon jó lett :DD
Kíváncsi vagyok,mi lesz ha megint összefut Márkkal,Daniella!!
Várom a kövit,by:Nika:)

Victoria írta...

Sziasztok!
Köszönöm szépen a megjegyzéseiteket, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket ez a kis történet. :)
Puszi: Vicky11

Megjegyzés küldése

Previous Post Next Post Back to Top